Sayfalar

26 Şubat 2011 Cumartesi

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇ ÖZETİ


FENERBAHÇE KASIMPAŞA 2-0 26 ŞUBAT

Fb 2-0 Kasımpaşa maçı golleri izle
Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile 26 Şubat 2011 cumartesi akşamı karşı karşıya geldiler.Fenerbahçe 30.dakikada Alex’in serbest atıştan attığı gol ile 1-0 öne geçti.Alex sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.43.Dakikada Fenerbahçe’de Yobo ceza sahası içinde topa elle dokunduğu için hakem Halis Özkahya penaltı kararı verdi. Kasımpaşa’da Varela penaltıyı kullandı, sağ köşeye sert vurdu ve kaleci Volkan köşeden topu kurtardı ilk yarı Fenerbahçe 1-0 önde kapattı
2.Yarıda 55.Dk.da Fenerbahçe Dia ile 2. golü buldu.Niang ceza sahası içine pasını verdi, Dia topla buluştu ayağının dışıyla köşeye bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.Fenerbahçe yine hızlı başladığı mücadelede golü beklediğinden geç bulsa da çok önemli puanları kazanmayı bildi. Taraftarını da desteğini arkasına alan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda çok rahat bir futbol ortaya koydu.


Bu sezon 16. galibiyetini alan ve galibiyet serisini 7′ye yükselten Fenerbahçe puanını da 51′e yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Kasımpaşa 14 puanla son sırada kaldı.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇ ÖZETİ
1-0 gol alex



2-0 gol dia